Min inköpslista!

Matte, skynda! Lillmatte använde all pälsglans som var kvar idag, och lillmatte säger att när man ändå beställer en sak kan man ju passa på, så här är min lista med saker jag känner att jag behöver på ett eller annat sätt!

Alla saker finns i samma webshop... *ser glad ut*

OS pannband, kostar baaara 767kr, förut kostade det 1095!! Matte, det är jättebilligt ju!


Saltsten, jag har snart ätit upp min, den på snöret kostar typ 70 kr!


Kamma-svansen-spray, lillmatte säger att den här är bäst! 159kr!


Det här önskar jag mig egentligen till matte, för våran sadel, eller ja, hennes sadel (men den ligger ju faktiskt på min rygg!) har inte en så bra påse att vara under... Den här ser fin och bra ut, dessutom var den billigast, bara 79kr!


Flugmedel, för nu är jag FAKTISKT trött på dom där flugorna! :( 229kr!



Både schabraket och lindorna finns i en färg som heter gråmelange, den är jättefin, jag har sett bilder och jag tror jag skulle bli jääääättefin i det... Schabraket kostar 399, men lindorna är på rea så dom kostar faktiskt bara 179kr!


Snälla matte? *Blink blink*

MSV:B!

Jag har kvalat, fast jag klev mig själv på foten båda dagarna på tävlingarna, på samma ställe fast andra sidan liksom, om du förstår? Samma fot, men andra sidan av ridbanan, men jag gjorde samma sak...


Då ramlade skon av! Matte säger att jag har bra bakbensaktivitet.

Nu får jag iallafall springa något som heter MSV:B

http://stallbacken.50webs.com/dressyr/program/MsvB-svar/MsvB2_2006.html

På den länken finns beskrivning på hur jag ska springa, men jag har funderat på något... Mitt i så står det "byte"!
Betyder det att dom ska byta något? Byta matte? Ska lillmatte komma och rida resten av krumelurerna efter det? Jag vet inte alltså, måste fråga Bamba, han kan ju såntdär...

Tack för badet Lillmatte... :)

Lillmatte shamponerade mig igår, och den här bilden tog min matte idag!


Hej allihopa!

Usch, jag har ju knappt haft någon tid alls till någonting nu! Speciellt inte att skriva, jag har gjort jättemycket viktiga saker, och varit på sjukhus...


Matte och Lillmatte fick åka med mig till ett sjukhus som heter Ultuna för jag hade så ont i magen att jag (matte o lillmatte med) trodde jag skulle dö! Men det gjorde jag inte, istället så tittade massor med människor på mig, sa att jag var söt, stoppade armen i min rumpa (börjar bli van nu men det är faktiskt väldigt förnärmande!!) och grävde efter gud vet vad, stack hål på min mage och struntade i att mata mig när jag var hungrig! Dom tyckte jag var väldigt stor också, men Billy är ju faktiskt mycket större!

Iallafall så hade jag antagligen ätit för mycket gräs och då blev jag väldigt gasig i magen... Ingen vet varför jag inte kunde prutta då, men det gick bara inte! Nu är jag hemma igen och får massor med hö som vanligt, fick lite mer varje dag i början, dessutom får jag äta gräs en liten stund varje dag, och matte/lillmatte ägnar mig ovanligt mycket uppmärksamhet.


Nu tänker jag aldrig mer äta gräs för fort, för det gjorde verkligen jätte jätte ont! Usch!

Justja, jag stod i en konstig box på sjukhuset... Det var inte såntdär mysigt "spån" i den som matte har, utan något som prasslade, smakade äckligt och fastnade på tungan... Blääää! Matte kallade det tidningspapper, jag kallar det äckligt!

RSS 2.0