Ett stort steg!

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag, men jag har mugg och det är så jobbigt så jag har inte orkat gå till datorn, det är ju så himla långt!

Idag har det iallafall varit supervarmt. Min lillmatte borstade mig, och redan då var jag svettig. Fick ha lindade ben idag, kände mig jättesnygg! Stora matte red, vi tränade på sidvärtsrörelser, skolor (när man är lite böjd sådär, jag tror det är så iallafall, vi har inte gjort så mycket sånt än för jag blir så trött) och att springa i fel galopp. Massa galoppfattningar också. Jag kan fatta fel galopp från skritt nu! Matte klappar mig massor då. Förut blev hon inte alls lika glad när jag fattade "fel" galopp, fast jag visste inte att det var olika då...

Men roligast av allt idag, var att lillmatte har suttit på mig. Vi skrittade typ 3-4 varv tillochmed! Jag var jättesnäll, det var liiiite lustigt först. Hon brukar ju bara borsta, så har hon lekt med mig ute på sandbanan en gång, men stora matte sa att det var okej, så då måste det ju vara det!

När vi kom in så droppade det massa svett från mig, så jag fick ett skönt bad! Men nu måste jag nog lyssna på Bamba, han har pratat oavbrutet sedan jag kom in från träningspasset idag!




RSS 2.0