GLAD!

Jag har gjort massor med rena byten idag, och ett med bara bakbenen. Trodde matte skulle bli imponerad men hon fnissade åt mig?!

Mina senaste tävlingar...

Har jag ju inte hunnit skriva om så mycket.. Men ni kanske förstår varför, jag är ju en väldigt upptagen häst. Äta, sova, puffa på lillmatte... Allt tar sin tid! Iallafall så har lillmatte tagit kort på mig när jag tävlade hemma i vårat ridhus. Jag sprang programmen MSV:C1 och MSV:C2. Dom är roliga, och domarna skrev jättesnälla saker om mig!


(Matte har köpt en ny kavaj också, så nu slipper jag skämmas för att hon har en för stor kavaj. Fast min matte är alltid fin, men det räcker med en sak som fladdrar i vinden när vi springer, min svans!)


 





Mina mattar tycker jag är "i en fin uppförsbacke", någon som vet vad dom menar? Jag tyckte nämligen att ridbanan var ganska platt, och lerig.

En fin dag!

jag skriver ifrån lillmattes telefon, så det blir inga stora bokstäver, ni får ursäkta det. idag var det iallafall jättesoligt och fint ute, jag har gått och ätit gräs i den stora hagen men casares, billy och pluggen.
lillmatte kom till stallet idag och gjorde mat åt mig medans matte städade mitt rum. jag har bestämt att det är ett rum, det låter mycket bättre än box, lillmatte sa nämligen att box betyder låda, och någon låda vill jag ju inte bo i.
matte tyckte visst det var dags att springa på backen idag med mig i två snören, tömköra kallas det tydligen. men idag var nog matte lite förvirrad, för hon sa åt mig att stå stilla medans hon smackade på mig. först förstod jag ingenting, sen studsade jag lite och viftade med svansen... tillslut så berömde hon mig när jag sprang lite på stället. det var jättejobbigt, men ganska roligt också för jag tycker om att göra nya saker som matte lär mig. hon kan så mycket roliga lekar. lillmatte ska ta kort nästa gång vi ska träna på att springa på stället, för jag är tydligen jättesöt då.
nu ska jag sova för imorgon måååste jag berätta för casares vad vi gjorde. puff på er, natti.

RSS 2.0