Ska man vara fin, får lillamatte lida pin?

Igår så putsade lillmatte hela min hoppklädsel, för jag ska hoppa i helgen. Tävla tillochmed, med mattes snälla kompis Lena. Hon är jätteduktig och erfaren, har massa meriter och så! Det ska bli roligt tror jag, fast jag kan bättre själv än när Lena ska styra och ställa. Tycker iallafall jag... Matte och Lena håller inte med, dom tycker jag ska byta galopp och INTE riva hinder, jag trodde det var snabbast runt och man fick poäng för hur många stolpar som ramlade? Det vore ju mer logiskt, och roligt framförallt! Här kommer lite kort på Lena med andra hästar som hon tränat och haft :) Så ni får se vad duktig hon är! Klicka på bilderna så blir dom större! (Tänk vad häftiga saker man kan göra på internet...)

  


Gästblogg: Ridskolehästen Douglas

Eftersom Douglas tjatat på mig länge, och lillmatte känner honom bra, så har jag lovat honom ett inlägg här. /Tino


Hej alla Tinos läsare, jag heter Douglas och jag jobbar på STORK. Tinos lillmatte rider på mig ofta och vi har massa kul ihop, jag gör mitt bästa iaf! Jag ville bara lägga ut ett fint kort på mig och Tinos lillmatte som Tinos matte har tagit. Jag är en jätteduktig dressyrhäst nu tycker Johanna, ibland iallafall! Min starkaste sida är mina trevliga gångarter och att jag kan byta håll jättesnabbt och springa åt fel håll, då gäller det att hålla i sig kan jag säga! :)





Förklaring!

Justja, jag måste förklara en sak, för min matte är nog lite trög!
Jag är ju väldigt lortig av mig tycker hon, men hon fattar ju inte att jag vill bli borstad! Hon bara ställer mig i duschen och blöter ner mig, fattar hon inte någonting? Jag får nog ta och prata med henne!

Träningsläger!

Jag har varit på träningsläger, tror jag bestämt det är, med min matte. Hon får hjälp av en snäll person som heter Henrik Johansen, han pratar roligt och tycker att jag är duktig! Han är tydligen utomlands, längre bort än Gotland där jag kommer ifrån, och hjälper andra hästar och deras mattar och hussar också! Han måste vara jätteduktig...

Vi gjorde en massa galoppträning som var lite jobbig och småtråkig, så jag tänkte visa matte vad Bamba berättat för mig, seriebyten heter det! Man slänger runt med benen och flaxar lite med hovarna och VIPS så får man massa poäng och klappar. Jag var visst "söt" när jag gjorde det, fast matte sa att jag gjorde fel... "Korsgalopp" sa hon något om, och att jag böt från korsgalopp till korsgalopp, hur kan man byta från samma till samma? Hmmm!

Lillmatte var faktiskt med och tog kort på mig den här gången, ända uppe i Söderhamn som det heter.


Här är jag nästan nyvaken, boxen jag sov i på natten var egentligen inte för så stora hästar som jag, men vad gör det, jag kunde ju marinera mig i spån iaf!

Här kommer det lite kort från när matte och jag tränar också.
     

RSS 2.0