Löshoppning!

Jag har haft så kul idag! Jag fick springa lös och hoppa hinder. Jag hoppade jättehögt, först rev jag men sen så hoppade jag lite högre ändå och då ramla inget ner! Matte är så nöjd när jag river, för då är jag en riktig dressyrhäst säger hon!

    

Massa bilder på mig!

Jag tänkte dela med mig av lite fina bilder på mig, dom flesta har lillmatte knäppt! (den första är från min uppfödare och jag är nog 4 där tror jag!) Klicka på bilderna så blir dom större!

             




MATTE! TITTA!

Jag vet inte när jag fyller år, ingen har berättat, men jag önskar mig det här iallafall. Jag tror det skulle bli jättefint sen när vi åker ut och tävlar mera! Jag är ju så duktig, eller hur? *blinkar med ögonen*



Det kommer från Otto Schumacher bara så du vet! Det är ganska dyrt sa lillmatte, men det kommer säkert finnas i den där stora vita bollen som ni brukar åka till och titta på Pappa och dom andra hästarna när dom tävlar! Kanske en julklapp om jag är snäll?


Träning i Söderhamn

Matte och jag har varit och tränat för Henrik Johansen, det var första gången jag träffade honom. Allt gick bra, det var roligt men lite jobbigt, vi gjorde slutor på diagonalt spår. Det har vi aldrig gjort förut men jag var jätteduktig!

Längtar till nästa träning, hoppas Billy åker med då också, han ser lite sur ut när jag går förbi hans box men jag vill gärna lära känna honom iallafall!

Kramar från Tino!

Glömde berätta!

Jag fick vääääärldens största portion med morötter och godis i min mat idag, det var jättegott! Jag vill tävla oftare, så jag får mer godis och morötter.

Min första tävling!

Idag har jag tydligen tävlat, det var som ett vanligt träningspass, fast alla var finklädda! Jätte roligt! Jag var också finklädd, matte med. Vi sprang omkring ganska länge ute i solen och värmen så när vi väl skulle in i ridhuset var jag lite trött. Men dom som satt i det lilla tornet och på läktaren tittade på mig heeeela tiden, så jag var säkert jätteduktig. Matte och lillmatte tyckte iaf det! 57,6% fick jag ihop, ganska bra förklarade matte, men vi ska träna mera så jag orkar springa fint och lyfta duktigt på benen hela tiden.


Här galopperar jag och matte på utebanan! Det var mysigt och varmt i solen!


Nu somnar jag snart!!! :)


Spännande dag.

Idag har det hänt mycket. Min lillmatte tog med mig för att bada mig i tvättspiltan, men vi fick stå och köa! Det var ganska spännande för jag hälsade på katten Tiger, och försökte säga hej till barnen som gick förbi. Men jag nådde inte fram! :( och inte kom dom fram till mig heller, konstigt, jag som är så söt!

Lillmatte badade mig, vattnet var lite kyligt men det var okej iaf, jag fick morötter och det är ju alltid mysigt att bli shamponerad. Undra om det är något speciellt tro, eftersom jag skulle vara blank och fin! Det pratades om någon slags "tävling", är det då man har vitt schabrak? Jag tror det... Någon som vet?

Nu ska jag lägga mig och sova i min mysiga box, pratar nog lite med min granne Bamba först, han är så pratsam sådär på kvällen.

Fnyyyyys! :)


Hej allihopa!

Välkommen till min blogg!
Jag heter Conventino, mina kompisar kallar mig för Tino! Jag är en svensk halvblods-häst på 6 år. Min pappa heter Don Charly, jag har aldrig träffat honom men han är visst en riktig kändis! Jag drömmer om att få äta oändligt med morötter och vinna många priser med min matte!
 


Här är jag! Min lillmatte har en jättefin kamera som hon tar massor med kort på mig med! Ni lär nog få se mycket i framtiden! :)


RSS 2.0